Bremen og Worpswede

RejsegruppenPosted by Kurt Poulsen Sun, December 09, 2018 21:04:40

16. – 18. august 2019: Kunstrejse til kunstnerkolonien Worpswede og Bremen
3-dages rejse til Bremen, hvor Paula Modersohn-Becker og Worpswede malerne er i fokus.

Vi bor på hotel centralt i Bremen, hvor vi besøger Paula Modersohn-Becher museet i den særprægede Böttcherstraße og Kunsthalle Bremen.
Med base i Bremen skal vi opleve det helt særlige miljø i Worpswede, landsbyens museer og bevarede kunstnerboliger.Arrangeres i samarbejde mellem Holstebros Kunstmuseums Venner, Skive Kunstforening og Kunstpakhuset Ikasts Venner af Holstebro Kunstmuseum under ledelse af kunstformidler Peter Haarby.
Pris:
For medlemmer af ovennævnte foreninger: 3.450 kr. i dobbeltværelse. For andre: 3.750 kr. i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse: 700 kr.

Tilmelding
senest mandag den 13. maj 2019 på telefon 9742 4518 eller pr mail til kunstformidler og turleder Peter Haarby på ph@holstebrokunstmuseum.dk.

læs mere i pdf'en her