Kør-selv-ture til "De syv dødssynder"

NyhederPosted by Kurt Poulsen Mon, April 03, 2017 18:09:39

Årets første tur til de 6 andre udstillingssteder ifm. "De syv dødssynder" gik til Randres Kunstmuseum 22. februar. Udstillingen Begær/Lust, der består af værker af canadiske Jenny Holzer og dansk-tyske Christian Lemmerz, gjorde et stærkt indtryk på flere.Holzers bidrag var en række værker, herunder en udstilling af menneskeknogler og fotos af citater skrevet på menneskehud. Alt sammen referencer til den jugoslaviske borgerkrig. Citaterne var således af voldtægtsmænd efter deres udåd under den jugoslaviske borgerkrig.
Lemmerz udstillede en række af sine marmorskulpturer, der alle på en eller flere måder refererede til overskriften begær. Skulpturerne var suppleret med nogle meget store kultegninger af "Dantes Drøm".