Generalforsamlingen 2018

NyhederPosted by Kurt Poulsen Mon, February 12, 2018 20:43:52

Onsdag 7. februar løb foreningens generalforsamling af staben.
Mere end 120 medlemmer mødte frem og var med til at gøre det til en festlig aften.

Bestyrelsens beretning, regnskab, budget og kontingentsatser blev enstemmigt godkendt. Bestyrelsen stillede 2 ændringsforslag til vedtægterne, som dels var en konsekvens af museets nye navn og en definering af husstandsmedlemsskaber. Begge forslag blev vedtaget.
3 bestyrelsesmedlemmer, Betty Lund Jensen Hanne Sønder og Kurt Poulsen var på valg.
Alle var villige til genvalg og de blev valgt uden modkandidater.
Som suppleanter valgtes Helle Norup, Lisbeth Luchow og Kaj Fjendbo.
Undervejs blev Museum Sallings nyudnævnte museumschef, Inge Kjær Kristensen, præsenteret og hun fortalte om museets planer.Aftenen sluttede traditionen tro med udtrækning af kunstgaver blandt de fremmødte. Der blev desuden udtrukket to præmier blandt alle foreningens medlemmer.
Vinderne af de to kunstgaver blev:
104P, Ib Thorsø Søe
226F, Helle Bechmann

Bestyrelsen konstituerer sig iht. vedtægterne inden 14 dage efter generalforsamlingen. Den nye konstituering vil efter den 21. februar kunne ses her på siden under fanebladet "Bestyrelsen". Referat fra generalforsamlingen vil blive lagt samme sted.

Det var en stor glæde for foreningens bestyrelse at opleve det store fremmøde og forsamlingens opbakning. Der er basis for en fortsat optimisme på kunstens område i Skive og omegn!